Bevált neki a Metodic – Zsadon Andrea véleménye a módszerről


A népszerű primadonna egész életében fogyókúrázott, mire megtalálta a Metodicot, és végre úgy érzi, valódi eredményt ért el. Zsadon Andrea primadonnát kérdeztük a Metodic módszerről és a különböző fogyókúrák útvesztőiről.

A Jászai Mari-díjas művésznő 6 évvel ezelőtt, 2010-ben találkozott a Metodic módszerrel, több évtizedes, elkeseredett fogyási kísérleteket követően.

„Mindig kisebb akartam lenni és karcsúbb.”

A lehetséges megoldások persze váltották egymást, mindenféle diétát kipróbált. 23 évvel ezelőtt, mikor megalapították az Operett Világot, egy barátnője is segíteni próbált neki. „Na, majd én lefogyasztalak! – mondta nekem akkor. Vadul tornáztunk, és tettem a dolgom. Jól éreztem magam, de fogyni nem fogytam.”

kép forrása: https://www.artisvox.hu/

kép forrása: https://www.artisvox.hu/

Eljött az ideje valami másnak

Mielőtt 2010-ben a Metodichoz fordult volna, épp a Vígözvegyet mutatták be, amiben Andrea játszotta a címszerepet. Mindenki odáig volt érte, ám ő a külsejével egyáltalán nem volt elégedett: „Amikor megláttam a fotókat, rájöttem, hogy én ezt nem tudom elviselni.” Ahogy sokan mások, ő is végső elkeseredésében fordult a Metodichoz.
Az anyagcseretípus mérést követően, részletes ajánlást kapott. „Ott volt egy mérőszerkezet. Elmondták, hogy nem szabad kávét, teát innom és sajtot ennem. Le is fogytam 6-8 kilót, ami akkor nagy dolog volt.” Ezután 2-3 évig sikerrel követte a Metodic irányelveit, később azonban visszaállt a megszokott táplálkozására. „Ha az embernek a hűtőjében ott a sajt, az egy könnyű kapcsolat…” Szépen lassan visszatértek a pluszkilók is, pedig, ahogy mondja, egyáltalán nem „zabálós” típus, könnyebben jóllakik, mint mások.
Ezután megint a fogyókúrák, méregtelenítő programok útvesztője következett. „Minden diéta olyan mostanában, hogy igyál ezt meg azt, ilyen-olyan porokat. Ez van, akire hat, van, akire nem…”

„Visszajövök oda, ahol sikerem volt”

Mielőtt a Metodichoz fordult volna ismét, az egyik ilyen programtól ízületi gyulladása lett, így abbahagyta, a látogatásakor pedig pont egy méregtelenítő kúra végén járt. Állítása szerint kegyetlenül nehéz betartani, emiatt döntött úgy, hogy visszafordul oda, ahol korábban valódi segítséget kapott, és látható, érezhető sikereket ért el: „visszajöttem oda, ahol szenvedés, kínlódás, megterhelés nélkül tudok fogyni.”

A „Metodicozást” egyébként rendszeres sporttal egészíti ki a művésznő: „Tornázom és úszom, amióta az eszemet tudom. Nagyon betartom, és nem heti háromszor, hanem hétszer mozgok, de persze van, hogy nem tudom így megoldani. Viszont soha nem hagyom ki hónapokra.”

És, hogy ajánlaná-e a Metodic módszert másoknak? Határozott igennel válaszolt, a kezdőknek pedig azt tanácsolja, beszélgessenek vele – hiszen neki megérte az odafigyelés. „Ezt is kipróbáltam, azt is kipróbáltam, de most visszajövök oda, ahol sikerem volt.”

/A fenti interjú NEM egy fizetett promóció része, hanem valós beszélgetés Zsadon Andreával a Metodic életmód-programmal kapcsolatos, ténylegesen megélt tapasztalatairól./

Neked is okoztak már csalódást a különféle diéták? Kipróbáltál sok mindent, de nem értél el tartós sikert? A Metodic anyagcseretípus mérésen alapuló, fogyást elősegítő és vitalizáló táplálkozástudományi rendszer, amely mérések alapján, az emberek egyedi jellemzőire, különböző emésztési típusaira támaszkodva határozza meg irányelveit. Más programokkal szemben, nem ugyanazokat a szabályokat követteti mindenkivel, hanem személyre szabott ajánlásokat állít össze. Ezért is sikeresebb hosszú távon, nemcsak a fogyásra, hanem az egészségmegőrzésre vonatkozóan is.
Ha Te is szeretnél azok táborába tartozni, akik már megtapasztalták a sikeres fogyás és a maximális vitalitás érzését, jelentkezz hozzánk életmód-tanácsadásra, ismerd meg programjainkat!

Értékelje ezt a tartalmat