Kapcsolat

Cím: WESTPOINT BUSINESS CENTER 1132 Budapest, Váci út 18. 6. emelet
 
Email: Az oldal alján található űrlap használatával írhatsz nekünk.
 
Telefon:
 
A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontjának megfelelően - hozzájárulok, hogy személyes adataimat az érdeklődés tárgyával összefüggésben kommunikációs célra kezeljék, egyúttal kijelentem, hogy megértettem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.Az elérhetőségeink bármelyik történő megkereséssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait a megkeresésé tárgyával összefüggésben az Adatvédelmi Tájékoztatónak megfelelően kezeljük.

A központi iroda hétköznapokon 10 és 14 óra között érhető el.

Ételrendeléssel és kiszállítással kapcsolatos kérdések esetén a Fex Food Kft-t hívd a 06-1/205-33-57 számon (munkanapokon 07:00 – 15:00 között érhetőek el), illetve a rendeles@fexfood.hu email címen.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy időpontot egyeztetni a központi iroda nem tud, ezzel kapcsolatban, valamint szakmai tájékoztatásért és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekkel fordulj a Hozzád legközelebb eső franchise partnerünhöz:

Tanácsadói pontok

Ha úgy gondolod, szívesen csatlakoznál a Metodic csapathoz, mint franchise partner:

Metodic üzleti lehetőség

Ha írnál nekünk:

Név
Email cím
Tárgy
Üzenet
A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontjának megfelelően - hozzájárulok, hogy személyes adataimat az érdeklődés tárgyával összefüggésben kommunikációs célra kezeljék, egyúttal kijelentem, hogy megértettem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.