Magadra ismersz?

Magadra ismersz?
  • Súlyproblémával küzdesz, fogyni/hízni szeretnél?
  • Hirtelen tör Rád a farkaséhség, és ilyenkor úgy érzed, csillapíthatatlan az étvágyad?
  • Volt már jojó-effektusod korábbi diétáid során?
  • Fokozott vágyad van az édességekre?
  • Étkezés után azonnal Rád tör az álmosság?
  • Emésztési problémáid vannak?
  • Vércukorszinted gyakran ingadozik?
  • Magas vérnyomással küzdesz?
  • Gyakran levertnek, energiátlannak érzed magad; fáradékony vagy, esetleg hiperaktív?
  • Rossz a közérzeted, gyakori hangulatváltozásaid vannak?

Megérkeztél, jó helyen vagy! Szeretettel várunk 5 mérőpontunk valamelyikén.
Válassz szolgáltatásaink közül:


 
SZOLGÁLTATÁSOK
Az alaptanácsadás keretében méréssel megállapítjuk az anyagcsere típusodat, mellyel kapsz egy komplex, személyre szabott, mindennapokban jól és hatékonyan alkalmazható útmutatást, hogy milyen alapvető dolgokra figyelj a táplálkozásodat érintően. Részletes listával látunk el, hogy mik a számodra jótékony élelmiszerek és miket javasolt kerülnöd, továbbá hogyan tudod elkerülni a súlygyarapodást, ill. megtartani a számodra optimális testsúlyt. Összeállítjuk Neked, hogyan alakítsd napi szinten étkezéseidet, és kiszámoljuk milyen kcal bevitellel éred el a legjobb formádat minden szinten.
 
Díja: 49.900 Ft, 59.800 Ft helyett Konzultációk száma: 1 alkalom
 
Bejelentkezés
Az alaptanácsadáson túl a mérésen megállapított igényeid alapján összeállítunk számodra egy kéthetes komplex mintaétrendet, ami egy kézzel fogható segítséget ad számodra, amivel megkönnyítheted az elindulást az életmódváltásodban.
 
Díja: 55.800 Ft, Konzultációk száma: 2 alkalom
 
Bejelentkezés
Ez egy két alkalmas tanácsadás csomag, ahol az alapcsomagon túl egy kontroll méréssel egybekötött konzultációval nyomon tudjuk követni, számokban is mérhetővé tenni a változásaidat. Meg tudjuk vitatni a tapasztalataidat, hogy a mindennapokban hogy éled meg a változásokat, miben kell segítség, illetve a felmerült kérdéseidet meg tudod beszélni szakemberünkkel.
 
Díja: 64.900 Ft, 75.700 Ft helyett Konzultációk száma: 2 alkalom
 
Bejelentkezés
A két alkalmas tanácsadás csomagon felül (alaptanácsadás + egy kontroll mérés konzultációval) készítünk számodra a mérésen megállapított igényeidnek megfelelően egy komplex, személyre szabott kéthetes mintaétrendet is.
 
Dija: 74.800 Ft, 85.600 Ft helyett Konzultációk száma: 2 alkalom
 
Bejelentkezés
A két alkalmas tanácsadás csomagon (alaptanácsadás + egy kontroll mérés konzultációval) és egy kéthetes mintaétrenden felül készítünk egy úgynevezett ételteszt mérést is, amellyel megállapítjuk, hogy van-e valamifajta élelmiszer-érzékenységed pl. gluténnal, tejjel, egyéb allergén anyagokkal szemben.
 
Dija: 106.600 Ft, (117.400 Ft helyett) Konzultációk száma: 4 alkalom, étrend: 1 db kéthetes étrend
 
Bejelentkezés
Ez egy komplex, többlépéses életmódváltó programsorozat, amivel szakembereink segítségével folyamatosan nyomon követjük az egészségi állapotodnak, igényeidnek, céljaidnak megfelelő változásokat egy kb. három hónapnyi időtartamban. A csomag tartalmaz az alaptanácsadáson túl további három kontroll mérést konzultációkkal, kéthetes mintaétrendet és egy ételteszt mérést, mindezt személyre szabva követve az aktuális állapotodat, segítve az esetleges kihívásokban, nehézségekben.
 
KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK
Az alábbi szolgáltatásokat a fenti csomagok kiegészítéseként tudod igénybe venni.
Ha voltál már mérésen és bármikor szükséged lenne egyéni igényeid és típusod szerinti értendre, jelezd ezt tanácsadódnak és készít számodra egy kéthetes mintaétrendet.
 
Ha voltál már anyagcseretípus mérésen, akkor további kontroll mérést, méréseket ezen a díjon tudsz igénybe venni. Javasoljuk is a rendszeres nyomon követést. Ha valamilyen egészségügyi problémád van, akkor a tanácsadóval egyeztetett időközönkét javasolt konzultációra jönnöd, ha különösebb problémád nincs, akkor is félévente érdemes lekövetni, hogy alakul a szervezeted állapota míg visszaál az egyensúly és a maximális energiaszint.