Rólunk

Miért dolgozunk?

Célunk a Metodic rendszer megismertetésével a kezedbe egy olyan személyre szabott táplálkozási és életmód tanácsokat nyújtó útmutatót adni, amivel a tudatos, egészséges és Te tested működésére szabott táplálkozásra épülve megtapasztalhatod a kiegyensúlyozott testi, lelki, szellemi jóllétet a mindennapokban, maximális energiához jutva!

A Metodic Magyarországon 2008-ban alakult, majd a jelenlegi tulajdonosokkal és egy teljesen új csapattal 2016-tól működünk, és dolgozunk azon, hogy az Amerikában több évtizede sikeresen működő, William L. Wolcott által kidolgozott, anyagcseretípuson alapuló táplálkozási rendszert nálunk is megismertessük.

 

 

Mi a módszerünk lényege?

Az anyagcsere tipizáláson alapuló étkezés – Metabolic Typing Diet – abban forradalmi és egyedülálló, hogy szakít azzal a felfogással, hogy mindenki számára egyformán sikeres és hatékonyan beválik egy-egy diéta. Hogy is lehetne, hisz különbözőek vagyunk! Testünk működése, anyagcserénk egyedi. Egy élelmiszer pl. a számodra jótékony hatású és energiával tölt fel, míg ugyanaz a barátodnak épp túlsúlyt vagy káros hatásokat eredményez a szervezetében! Ez egy komplex, tudományos alapokon nyugvó rendszer, ami saját tápanyag igényeidet kiszolgálva, maximális sejtszintű energiaszintet biztosítva megteremti az idegrendszer és hormonrendszer egyensúlyát a szervezetedben, aminek köszönhetően elnyered az optimális testsúlyod, amit hosszútávon meg is tudsz tartani. Mindennek hatása pedig, hogy testileg, lelkileg és szellemileg kiegyensúlyozottan, kirobbanó energiába kerülve megtapasztalhatod a saját legjobb formádat egészségben, magabiztosan!

Mit nyújtunk Neked?

Egyénre szabott: az étkezéssel, az anyagcserével, a testsúllyal kapcsolatos és mára széles körben elterjedt inzulinrezisztenciára, cukorbetegségre, emésztési és hormonális problémákra megoldást nyújtó szolgáltatásaink:

  • Anyagcseretípusodra szabva készítünk prémium alapanyagokból glutén-, tej-, tejtermék-, és cukormentes alapanyagokból ételt, amit ebéd házhozszállítás keretében nyújtunk, hogy könnyedén megoldhasd napi étkezéseidet, úgy, hogy azzal jót teszel a testednek és visszanyered legjobb formádat és egészségedet! Nézd meg étlapunkat, és próbáld ki Metodic Balance Food ételeinket, melyek tényleg finomak amellett, hogy egészségesek!
  • Genetikai sajátosságaidon alapuló, személyre szabott táplálkozási tanácsadás keretében segítünk abban, hogy megértsd, milyen élelmiszerektől és milyen tápanyag arányokkal működik jól a tested, hogy maximális energiához juss a táplálkozással, valamint a méréssel tudhatod meg hormontípusodat, ami megmutatja a számodra hízásra hajlamosító ételeket. Nézd meg melyik szolgáltatás csomagot választanád!

 

Hogy lett Szinetár Dóra a nagykövetünk?

A küldetésünkhez csatlakozott Szinetár Dóra, aki 2018. ősz óta a Metodic nagyköveteként segíti a munkánkat. Szemléletmódja, tudatos táplálkozásról kialakított képe, nagyban találkozik a miénkkel. Olvasd el vele folytatott interjúnkban, hogy él és milyen elvek mentén táplálkozik egy közkedvelt, gyönyörű, munkájában is sikeres többgyermekes családanya.  

 

 

 

 

„Régóta  kerestem azt  az ételszállító céget, aminek segítségével a napközbeni főétkezést egészségesen meg tudom oldani, azzal az érzéssel, hogy azt ettem, ami nekem jó. Számomra ez azt jelenti, hogy tej- és gluténmentes, jó minőségű alapanyagokból készül, és biztosítja azt, amire anyagcsere típusomnak szüksége van. Szeretek finomat enni és változatosan, így több mindennel próbálkoztam, míg végül a Metodic lett az, ami nekem bevált.”    

                                                    Szinetár Dóra

 

 

 

Ismerkedj meg módszerünkkel, hogy köszönthessünk a tudatosan és jól táplálkozók táborában! Ha bármiben segítségre lenne szükséged, keress bennünket bátran!

A Metodic csapata

e-mail: info@metodic.hu 

telefon: 06 20 517 7809

Facebook oldal: https://www.facebook.com/metodic/