Metodic Receptkönyv


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on string in /home/metodic/public_html/wp-content/themes/metodic/single-termekeink.php on line 180

Warning: Attempt to read property "post_title" on string in /home/metodic/public_html/wp-content/themes/metodic/single-termekeink.php on line 181

Warning: Undefined variable $img in /home/metodic/public_html/wp-content/themes/metodic/single-termekeink.php on line 184

 

Néhány szó a könyvről (Minden példány elkelt! Amint ismét elérhető lesz, azonnal tájékoztatjuk az érdeklődőket.)

Receptkönyv kép

A Metododic Receptkönyvnek köszönhetően a mindennapokban is könnyedén készíthetsz a saját típusodnak megfelelő fogásokat. A receptekkel hosszú távon igyekszünk megkönnyíteni a dolgod. Mivel tudjuk, hogy az elején még nehéz követni a pontos arányokat, és minden apró részletre figyelni, hasznos tippekkel, és egészen részletes leírásokkal járulunk hozzá, hogy minél hamarabb belelendülj a Metodic típusú étkezésbe.

 

Miért hasznos, ha van otthon Metodic Receptkönyved?

  • Nem kell számolgatnod az ideális tápanyagarányokat, az alapanyag-mennyiségeket, mert a repcetkönyvben minden fogáshoz pontos mennyiségben szerepelnek az alkotóanyagok.
  • Ha nincs ötleted, hogy mit főzz, a könyv segíségedre lesz.
  • Mivel minden táplálkozási típus számára szerepelnek benne receptek, így a családod számára is van lehetőséged főzni, nem kizárólag magadnak.
  • Kezdő Metodic-életmódváltóként elkerülheted a motivációvesztést – nem lehet kifogás, hogy “bonyolult betartani az arányokat”, hiszen semmit sem kell másképp tenned, mintha egy sima szakácskönyvből főznél.
  • Könnyen elsajátíthatod a Metodic alapú főzés csínját-bínját, megkönnyíti az életmódváltást, és rutint szerzel benne.
  • Lehetőséged van a receptkönyv segítségével akár egy egész heti menü összeállítására is, anélkül, hogy órákon át kéne bönglszned az internetet.
  • És még számtalan dolog miatt, amiben egy hagyományos szakácskönyv is a segítségedre van – azzal a különbséggel, hogy ezzel az egészségedet is megóvod.

 

 

Ára: 6.990 Ft

 

.