Zsanett


Így 5 hét távlatából megérett  dolog a visszajelzésre 🙂

4 kg mínusz a mérleg szerint, bár a testösszetételem alakulása nyilván egy másik kérdés. Én az az “azonnal, de rögtön ide” az eredményt típus vagyok így megmondom őszintén kicsit többet vártam magamtól, holott ésszel tudom, hogy ez így egészséges reális súlyvesztés. Tejterméket teljesen elhagytam és érdekes módon nem is hiányzik. Nem vagyok napközben éhes, pedig azelőtt nem 3*, hanem 5* ettem, mégis éhes voltam.
Sokkal energikusabb vagyok, napi 1 kávéval elvagyok egész nap, mindenféle levertség nélkül. Jó az esély arra,  hogy azt is kihagyjam.
Édességet csak néha kívánom, szerencsére, de közelsem annyira, hogy egyek is 🙂
Az első 2,5 hétben lement ez a 4 kg és azóta nem mozdul a mérleg, ami talán a bevezetett sportnak és izomnövekedésnek is köszönhető (remélem). Viszont az ominózus 2,5 hét után simán begomboltam egy nadrágot, amit előtte felhúzni is alig tudtam :-). Majd a ma reggeli döbbenet: Farmer. Felvettem, hogy elindulok benne, de gyorsan meggondoltam magam, mert elállt a dereka és lógott a fenekemen :-). Szóval volt öröm ma reggel :-D. “Sajnos” nem tudom hordani 😀
Egyet sajnálok, hogy nem mértem le magam centikben az elején.
 Egy hónapot adtam a diétának mikor nálad jártam, de úgy döntöttem folytatom, hiszen miért is hagynám abba, ha jól érzem magam tőle és lassan, de biztosan haladok a cél felé, anélkül, hogy szenvednék vagy sanyargatnám magam.
Másrészt, mivel ez nekem szakmailag is új terület, borzasztóan elkezdett érdekelni a téma, a háttere.
Szóval,  nagyon köszönöm 🙂