ALAPCSOMAG: ANYAGCSERETÍPUS MÉRÉS

Anyagcseretípus mérés

Az eredeti és egyetlen professzionális módszer, orvostechnikai eszköz segítségével

Genetikai sajátosságaidnak, aktuális egészségügyi állapotodnak megfelelő táplálkozási és életmód tanácsadás 100%-osan Rád szabva!

Különbözőek vagyunk. Az, aki vagy fizikai adottságaidat tekintve, ahogy érzelmileg és mentálisan létezel, senki máshoz nem hasonlítható. Ha minden ember más, hogy is lehetne az, hogy egyformán működik a szervezetünk, igaz? Az, ahogy szervezeted működik – jól vagy rosszul – meghatározza fizikai állapotodat, egészségedet, közérzetedet; a hormonális állapotod befolyásolja érzelemvilágodat, lelki egyensúlyodat; idegrendszered állapota pedig azt, hogy mentális szinten hogy vagy, hogyan gondolkozol magadról, a világról.

Tehát a tested állapota minden szinten alapvetően befolyásolja létezésed, mindennapjaid minőségét. Az pedig, hogy a tested hogy van, azt egyetlen dolog határozza meg: a TÁPLÁLKOZÁSOD! Ennyire egyszerű. Amit eszel, azzá leszel! – mondja az ősi mondás örökérvényű igazsága is, amit a mai modern kor embere rég elfeledett oly sok mindennel együtt. Mivel mindannyian mások vagyunk, hogy is működhetne hatásosan hosszútávon az egyensúlyt szolgálva egy általános irányelv vagy diétaajánlás?

Egyszóval a kulcsot a jóllétedhez a kezedbe adjuk azzal, hogy feltérképezzük a szervezeted egyéni sajátosságait anyagcseréd működésének tekintetében, A mérés megmutatja Neked pontosan, hogy mely élelmiszerek azok, amelyek számodra megfelelőek és valóban táplálnak, és mik azok, amiket kerülj, mert azok a Te szervezetre nincsenek jótékony hatással vagy egyenesen károsan hatnak. Az egészséges étrend alapja, hogy a szervezet egyensúlyát elősegítő ételeket fogyaszd, a megfelelő tápanyag arányban. Emellett pedig kerüld az olyan élelmiszereket, amelyek ingerlik hormonrendszeredet – ezek ugyanis hízáshoz és komolyabb anyagcsere-problémákhoz egyaránt vezethetnek.

Mikor javasolt az anyagcseretípus meghatározása?

 • ha meg szeretnéd őrizni az egészségedet;
 • ha probléma van emésztéseddel, valamilyen étel érzékenységed van és szeretnél ezzel együtt teljes mindennapokat;
 • ha érzed, hogy valahogy nem jó az, ahogy étkezel, és gyakran fáradt vagy;
 • ha szeretnél megszabadulni a stressz okozta frusztrációtól, ill. jobban kezelni a stresszt;
 • ha szeretnéd elérni és megtartani a számodra ideális testsúlyt;
 • ha szeretnél eligazodni a számtalan étrendi ajánlások között;
 • ha szeretnél fittebb, energikusabb, kiegyensúlyozottabb lenni.

Mire számíthatsz a tanácsadáson?

 1. kérdőíves állapotfelmérés – tanácsadónk feltérképezi az aktuális állapotodat, egészségügyi helyzetedet, táplálkozási szokásaidat; és megismerve céljaidat, egyeztetitek, hogy mire szeretnél megoldást a tanácsadással
 2. testtömeg és testösszetétel-mérés
 3. tested szükségleteinek, állapotának mérése EVA 3000 géppel:
  • sejtek energiaszintjének mérése
  • szénhidrát-tolerancia mérése
  • idegrendszeri beállítottság mérése
  • emésztőrendszeri beállítottság mérése
  • hormonális beállítottság mérése
  • táplálkozási típus meghatározása
 4. egyéni tápanyagszükséglet megállapítása – napi kcal bevitel meghatározása céljaidnak megfelelően, ajánlás napi étkezéseid megtervezésére
 5. mérési eredmények alapján anyagcseretípusnak megfelelő, egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely figyelembe veszi az esetleges emésztőrendszeri problémákat

Mit kapsz a tanácsadáson?

 1. anyagcseretípusnak megfelelő részletes élelmiszer-lista, amelyben az alapélelmiszerek nagy része szerepel;
 2. komplex leírás a te saját anyagcseretípusodról, és a Metodic életmódprogramról, mely tartalmazza a mérés eredményeit, és a legfontosabb tudnivalókat;
 3. gyakorlati segédletek, amelyek a program gyakorlatba való átültetésében jelentenek nagy segítséget;
 4. telefonos konzultáció, amennyiben szükséged van rá.

FONTOS! Ha komolyan gondolod, hogy teszel magadért és jobbá teszed az életedet, akkor 6-8 hét elteltével érdemes visszajönnöd hozzánk egy kontroll mérésre vagy rögtön egy 2 alkalmas csomagra bejelentkezned (alapcsomag kontroll méréssel). Ennyi idő elteltével már biztosan láthatók a változások, amelyek mérhetőek is, illetve ha szükséges, további ajánlásokat tudunk tenni és felteheted kérdéseidet.

A tanácsadás díja: 39.900 Ft

Időtartama: 1,5 – 2 óra

 
 

Bejelentkezés Metodic szakértőnkhöz

Metabolic Typing Pest: Mejia Violetta Ibolya, +36309853033 - 1132 Budapest, Victor Hugo utca 16.
Metabolic Typing Buda: Kocsis Andrea, +36303899670 - 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52. 2. em. 204. (Pannon Irodaház)
Metabolic Typing Alsóörs: Mejia Violetta Ibolya, +36309853033 - 8226 Alsóörs, Blaha Lujza utca 1.
Metabolic Typing Balatongyörök: Kocsis Andrea, +36303899670 -
A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontjának megfelelően - hozzájárulok, hogy személyes adataimat az érdeklődés tárgyával összefüggésben kommunikációs célra kezeljék, egyúttal kijelentem, hogy megértettem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.

Adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé.