Csodaszer az emésztőrendszernek, elixír a hajnak és bőrnek


A nők többsége azon emberek közé tartozik, akik ahelyett, hogy belsőleg próbálnának hatni testükre, mindenféle kozmetikai szereket használnak az erős hajért és szép bőrért, pénztárcájukat nem kímélve. Fontos azonban, hogy a töredezett hajat, vagy a problémásabb bőrt sokkal tudatosabban kezeljük, hiszen ezek a problémák egyfajta jelzések lehetnek szervezetünk által.

 

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy legtöbbször a helytelen életmód, azon belül pedig a helytelen táplálkozás az oka a különböző emésztőrendszeri betegségeknek, viszont sokan nem tudják, hogy a problémásabb haj és bőr is az egészségtelen életmód számlájára írható. Hogyha évekig rosszul táplálkoztál, ne várd a szervezetedtől, hogy megfelelően működjön, hogy megszűnjenek az emésztőrendszeri problémáid, valamint hogy ragyogó hajad és bőröd legyen.

A töredezett haj, a problémásabb bőr, valamint a különböző emésztőrendszeri betegségek esetében ugyanis szervezeted nem kapta meg a számára megfelelő és egészséges tápanyagokat, ezért így próbál jelezni, hogy valami nincs rendjén, valamit rosszul csinálsz. Honnan tudhatod, hogy mi a számodra egészséges étel? Anyagcseretípus-mérésünkön kiderítjük Neked, valamint szakemberekkel történő konzultáció során megkaphatod a személyedre szabott élelmiszerlistádat. IDE kattintva bővebb információhoz juthatsz.

 

Csodakúra az emésztőrendszer megfelelő működéséért, az ápolt hajért és bőrért

Gondoltad volna, hogy egy leves csodaszerként tud hatni a szervezetre? A csontlevest már őseink is előszeretettel készítették, bár ők még talán nem főzték olyan tudatosan, mint mi. A 36-48 órán keresztül főzött aranyló levesben található csontokból, inas, porcos ízületekből olyan értékes anyagok főnek ki, amelynek kúraszerű fogyasztásért nem csupán az emésztőrendszered, hanem a hajad és bőröd is hálás lesz.

A csontlevesben található hylauronsavnak és kollagénnek sejtregeneráló- és megújító szerepük van, talán már Te is sokszor hallottál ezek jótékony hatásairól. A leves kúraszerű fogyasztásával Te is tapasztalhatod ezeket a hatásokat, valamint az emésztőrendszeredet is helyreállíthatod vele. Emellett az immunrendszeredet is erősíti, a megfázás tüneteit is enyhíti.

A 36-48 órán keresztül főzött csontleves megrendeléséért kattints ide!

 

A csontlevesben található további értékes anyagok:

  • zselatinszerű fehérjék
  • kalcium
  • magnézium
  • foszfor
  • kálium
  • glicerin
  • glutamin

 

Mit jelent a csontleves kúraszerű fogyasztása?

Fontos, hogy nem elég egyszer-kétszer fogyasztani belőle, hanem minimum fél éven keresztül napi 3-4 dl csontleves fogyasztásával érhetsz el eredményeket. Természetesen minél tovább tart a kúra, annál hatásosabb lesz, ebből kiindulva, félév után sem ajánlott abbahagyni a kúrát. Ha unod a csontlevest, használhatod alapléként. Ha felöntöd vele például a zöldséglevest, nagyon jól feldobja az ízét, de más ételben is nyugodtan hasznosíthatod.

Nincs időd minden napra biztosítani magadnak az egészséges ebédet és vacsorát? A Metodic Food erről gondoskodik! Étlapunkon gluténmentes, tej- és tejtermékmentes, cukormentes, valamint hozzáadott adalékanyagoktól mentes fogásaink közül válogathatsz, amelyeket IDE kattintva érhetsz el.

 

 

Értékelje ezt a tartalmat