Dietetikusunk, Kocsis Andrea bemutatkozik


9 éve kezdtem ennek az izgalmas táplálkozási rendszernek az alkalmazását és minél szélesebb körben való megismertetését.

Rengeteg méréssel a hátam mögött számtalanszor igazolódott ez idő alatt, hogy kis odafigyeléssel mekkora hatással tudunk lenni az egész testünkre, egészségünkre, közérzetünkre. Vendégeimtől is folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket, mivel ők is érzékelik a változásokat, az állapotuk javulását, valamint az évtizedeken át tartó kellemetlen tünetek megszűnését. Dietetikusként megtapasztaltam, hogy az általános dietetikai alapelvek nagyon fontosak ugyan, de nem tudják figyelembe venni azokat az egyéni sajátosságokat, amelyre ez a program épül. Szakmailag fogott meg elsősorban és adott választ olyan kérdésekre, amelyek régóta foglalkoztattak.

Azonos étrend, diéta az egyik embernek eredményt hoz, míg egy másiknak nem. A számos divatdiéta között nehéz eligazodni, mert nincs olyan, amely mindenki számára jó lenne. Mivel nem vagyunk egyformák, szervezetünk is máshogy működik. Aki a táplálkozási típusának megfelelően táplálkozik, rengeteg jó dolgot vehet észre rövid időn belül. Anyagcseretípus-mérés során a test válaszai alapján áll össze a valóban személyre szabott étrend. Célunk a megfelelő táplálkozással az, hogy amit eszünk, az energiát adjon a testünknek. Szakterületem az emésztőrendszeri problémák (reflux, puffadás, gyulladásos bélbetegségek, emésztőrendszeri regeneráció, inzulinrezisztencia, fogyó/hízó kúrák, sporttáplálkozás). Barátságos környezetben, zöld övezetben, jól megközelíthető helyen található a budai rendelőnk.

Célunk, hogy olyan valóban hatékony táplálkozási ajánlásokat adjunk, amivel
testünk tökéletesen működik így vitalitásunk, testösszetételünk és fizikai közérzetünk egyre jobb lesz.

Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy vendégeimnek az elején nehézséget okoz, hogy a mérés eredményei alapján a későbbiekben hogyan étkezzenek, ezért fontosnak tartottuk, hogy az ételrendelés lehetőségét biztosítsuk anyagcseretípusonként számukra és mindenki számára, aki egészséges és diétás ételeket szeretni rendelni. Rengeteg energiát fektetünk bele, hogy a lehető legjobb és legfinomabb fogásokat kínáljuk rendelőinknek, valamint külön figyelünk arra, hogy a típusoknak megfelelő arányban tartalmazzák a tápanyagokat. Emellett fontos szempont az is, hogy a lehető legegészségesebben készüljenek az ételek, ezért glutén-, tej- és tejtermék-, valamint cukormentes alapanyagokból készülnek a fogásaink. A rengeteg energia befektetésének és fejlesztéseinknek köszönhetően folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket, ami számunkra munkánk gyümölcsét jelenti, így mindenkinek meleg szívvel ajánlom ételeinket.

Az étlapot ide kattintva találod.

 

 

Értékelje ezt a tartalmat