Kontroll program

A táplálkozásod befolyásolja a testalkatod, az energiaszinted és a sejtjeid állapotát is.

Az ellenőrzés során többet tudhatsz meg testösszetételed változásairól, vitalitásodról, illetve a sejtjeid aktuális energiaszintjéről a korábbi, Metodic előtti állapothoz képest. Mivel minden érték pontosan visszamérhető, konkrét adatokat kapsz arról, hogy a program követése során, milyen változások mentek végbe a tested állapotában, milyen eredményeket hoztak számodra a Metodic tanácsadáson kapott étrendi és életmódbeli ajánlások.

Ha valamiért nem kielégítő számodra a változás mértéke, a szakértő konzulenssel megvitatjátok, miért van ez így, és mit érdemes módosítani. Mivel nem alkalmi jellegű kúráról, hanem komplex életmódprogramról van szó, természetes, hogy időnként szükség van finomhangolásokra, hiszen a tested folyamatosan változik, ahogy fokozatosan áll vissza az egészséges működésére és állapotába. A konzultáció során a tapasztalatokról beszélgethetsz szakértőnkkel, illetve választ kapsz az időközben felmerült kérdéseidre is.

A Kontroll Program lépései és tartalma

  • kérdőíves állapotfelmérés;
  • sejtenergia-ellátottság mérése EVA 3000 géppel;
  • szénhidrát-tolerancia mérés EVA 3000 géppel;
  • testösszetétel-mérés;
  • személyes konzultáció

 

Ára: 12.900 Ft

 
 

Bejelentkezés Metodic szakértőnkhöz

A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontjának megfelelően - hozzájárulok, hogy személyes adataimat az érdeklődés tárgyával összefüggésben kommunikációs célra kezeljék, egyúttal kijelentem, hogy megértettem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.

Adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé.